Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ŞENATEŞ AİLESİNDEN ADANA’YA BİR HİZMET DAHA

ŞENATEŞ AİLESİNDEN ADANA’YA BİR HİZMET DAHA

ŞENATEŞ AİLESİNDEN ADANA’YA BİR HİZMET DAHA

SENATES AILESINDEN ADANA’YA BIR HIZMET DAHA

 

Adana’nin tanimis  saygin is adamlarindan   Dergah Hali Mobilya Yönetim Kurulu Baskani Müslüm Senates, kizi Mimar Seda Senates Kiliç adina  Türkiye’nin seçkin markalarinin bir arada satisa sunuldugu Hali Dünyasi hizmete açildi.

Adana’nin Yüregir Karatas yolu üzerinde açilisi gerçeklesen’’ Hali Dünyasi’’ Açilisa özel Kampanyalariyla Müsterilerine merhaba dedi.

 

HALICILIK SEKTÖRÜNDE 30. YILI GEREDE BIRAKTI

                                 Dergah Hali Yönetim Kurulu  Baskani Müslüm SENATES ve Bahri SENATES’in yani sira  Kasimoglu AVM Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Kasimoglu, Sirvan Hali  Bölge Müdürü Murat   Bozkurt, Karmen Hali Bölge  Müdürü Turgay Bey,  Koyunlu Hali Bölge  Müdürü  Ibrahim Karsan, Ipek Hali  Bölge Müdürü  Sait Göker ve  Müsterilerin katildigi açilista sirket hakkinda bilgi veren Arslan Yayin Gurubu Yönetim Kurulu Baskani ve Picasso AVM Müdürü Yalçin Arslan, Dergâh Hali Mobilya Sirketinin Halicilik Sektöründe 30. Yilini Geride Biraktigini belirterek Adana Ilimiz Basta Olmak Üzere Bölge Illerimize Toptan Ve Parekende Olarak Hizmet Verdigini kaydetti. .

                          Sirketin  2012 Yilinda Parekende Sektörüne Ceyhan ilçesinde 9000 m2 lik alis veris alani ile Picasso AVM’yi Ceyhanlilarin hizmetine sunduklarini hatirlatan Arslan,  Bugün Perakende Sektörüne Bir yenisini daha ekledik, Uzun Yillar Sasa Polyester Fabrikasinda Görev Yapan Dergah Hali Yönetim Kurulu Baskani  Müslüm Senates Beyin Kizi  Mimar, Seda Senates Kiliç adina açilan “Hali Dünyasi” Parkende Magazamizin Sirketimize Adana’miza Ve Tedarikçilerimize Hayirli Ugurlu Bereketli  Olmasini Diliyoruz’ ’seklinde açiklama yapti.

                            Daha sonra Hali Dünyasi Magazasi  açilis Kurdelesini Sirket yöneticileri ve Hali Sektöründe Bölge Müdürlügü yapan misafirlerle birlikte kestiler.

Bizlerde Yavuz Medya ailesi olarak isletme hayirli olsun dileklerinde bulunuyoruz.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli